Martin Zamora, Mika & Toffer – Chilla

skunkMartin Zamora är 23 år gammal från Jönköping men bor för tillfället i Stockholm. Han har tidigare medverkat på Blue Ducktales Vol. 1, Toffers netplay Snart kommer musiken samt mixtapet Hur går det med musiken? Han har också deltagit i flertalet battletävlingar och är med i årets upplaga av The MC i Ametists – En kärleksattack på svensk hiphop.

För tillfället arbetar han på sitt försenade mixtape Skunk Fiction som ska vara färdigt och ute när som helst. Gästar gör bland annat Toffer, Allyawan, Mickelito, Aggro, Shazaam, George Kaplan och Marke över beats från producenter som Spyder, LIAH productions, Lanntana, och Bars n’ Beats.

Senare i år ska han också släppa massa grejer tillsammans med Toffer och ett ytterliggare mixtape. Låten Chilla är proddad av Bars n’ Beats, inspelad på SAE där Martin har pluggat audio engineering under ett år. Glad sommar!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/02/martin-zamora-mika-toffer-chilla/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/martinzamora

Forumtråd: [Veckans MP3] Martin Zamora, Mika & Toffer – Chilla

Läs mer: