Rubix Funktion feat. Deacon The Villain, Choys, Nomad & Mellow – Just Think

Rubix FunktionRubix Funktion är en ung producent-duo från Lund bestående av Emster och Ez-Fx. Tillsammans med rapparna Mellow, Choys och Nomad utgjorde man tidigare gruppen Mad Props/Galen Rekvisita, där Ez-Fx producerade och Emster agerade DJ.

I samband med att Galen Rekvisita var förband åt Cunninlynguists och Tonedeff på Kulturmejeriet 2006, lades grunden för veckans mp3 Just Think. Utöver vokala insatser från Mellow, Choys och Nomad gästas låten nämligen också av Cunninlynguists-medlemmen Deacon The Villain.

Just Think är tagen från Rubix Funktions kommande mixtape Rubix Funktion presenterar 16-beatar, som släpps på rubixfunktion.com den 28 februari. Speciellt med släppet är att det enbart kommer att bära på lokala förmågor från Lund, då syftet är att lyfta fram alla de feta akter i området som håller på med egna projekt. Glöm inte heller att hålla utkik efter Ez-Fxs framtida instrumentalprojekt Beatpoetry!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/02/12/rubix-funktion-feat-deacon-the-villain-choys-nomad-mellow-just-think/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer p.g.a för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/rubixfunktion
www.myspace.com/choysmusic
www.myspace.com/nomadsweden
www.rubixfunktion.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Rubix Funktion feat. Deacon The Villain, Choys, Nomad & Mellow – Just Think

Läs mer: