Ellenpee – Ta mig långt bort

1999 började skåningarna Lycouz och Dj Pontanious att göra hiphopmusik och efter ett antal olika projekt med rappare som exempelvis E.T, Chrisp och Sabotage, beslutade sig vännerna för att 2010 slå sig ihop under gruppnamnet Ellenpee.

Till sommaren släpper de sitt mixtape EzFx presenterar Ellenpee, som – precis som det låter – har EzFx från Rubix Funktion och forna Galen Rekvisita bakom produktionerna. Fem låtar med flowig rap, nice scratch och tunga beats, som man – enligt gruppen själva – ”lätt bryter nacken till”.

Veckans mp3, Ta mig långt bort, är det första spåret från det kommande tapet och är i vanlig ordning exklusiv för Whoa.nu.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/05/05/ellenpee-ta-mig-langt-bort/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/ellenpee
www.myspace.com/lycouz

Forum: [Veckans MP3] Ellenpee – Ta mig långt bort

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Veckans MP3] Ellenpee – Ta mig långt bort för att kommentera!