Världspremiär: Mohammed Ali – Porten (video)

Mohammed Ali feat. Nano - PortenFör tre veckor sedan släppte vi Mohammed Alis nya singel Porten som veckans mp3. 2984 downloads och 56 galet positiva diskussionsinlägg senare, kan man inte snacka om annat än succé. Men, det tar inte slut där. Idag ger vi er även möjligheten att ta del av världspremiären av den tillhörande videon, som lämnade redigeringsbordet så sent som bara häromdagen.

Mohammed Alis musikaliska resa startade år 2000 i samband med att rapparna Ali (aka Alias Ruggig) och Mohammed (aka Moms) bildade gruppen Underklassen. Lagom till deras andra skivsläpp Genesis Vol. 1 (2005) förkortade man namnet till UKN, och nu – fyra år senare – är man alltså tillbaka med nytt namn och nytt material.

Den 2/2 släpps albumet Processen exklusivt hos oss på Whoa och intresset för duon växer givetvis för varje dag som går. Wonlove har redan gjort en videointervju med stockholmarna och den 30/1 sitter de som fokusgäster i Ametist radioprogram ”En kärleksattack på svensk hiphop”. Redan nu kan ni dock som sagt kolla in videon till Porten, genom flashspelaren nedan.

Låten är producerad av Mack Beats och gästas av Nano. Videon är regisserad av Duncan Mukada.

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/mohammedali01
www.ayla-klick.blogspot.com

Forumtråd: [Video] – Mohammed Ali – Porten (världspremiär)

Läs mer: