Musik i forumen

Som några av er förmodligen har märkt så har vi nu gjort att man lättare kan integrera musik i trådar. Detta är något som kanske borde ha gjorts tidigare, med tanke på vår musikinriktning, men bättre sent än aldrig!

Genom att markera en mp3-länk i ditt inlägg, och sedan trycka på ”audio”-knappen längst ut i verktygsfältet, skapas klamrarna på var sin sida av länken. När du sedan väljer att posta inlägget förvandlas denna kod till en mediaspelare, som i sin tur streamar låten när man trycker på play.

Vi hoppas att den här nya funktionen kommer att förbättra musikupplevelsen i forum som t.ex. ”beats” och ”audio”, men den är givetvis okej att använda på hela Whoa så länge man följer reglerna för communityn.

Om du har gjort rätt kommer ditt inlägg sedan att se ut som i bildexemplet uppe till höger. Är det så att du inte ser mediaspelaren, så testa att trycka F5. Skulle det av någon anledning fortfarande strula, kan du vända dig till närmaste administratör eller posta ett inlägg i tråden i ”allmänt om whoa”.

Forumtråd: Musik i forumen!

Läs mer: