Spotify invites

spotifyDela med er av eran favoritmusik! Skapa dina egna playlists på Spotify och posta dem i forumen för att inspirera, tipsa och dela musik som just du gillar. Möjligheterna är oändliga som att till exempel göra listor med särskilda teman, bortglömda gamla guldkorn som du återfunnit eller helt enkelt slänga ihop den fetaste partyplaylisten nånsin.

Vi som sköter whoa tycker att Spotify är en klockren tjänst med stor potential och kommer förhoppningsvis i framtiden använda oss av de möjligheter som Spotify skapar. För att även ni ska kunna upptäcka Spotify och dela er musik med oss har vi bett att få några invites. Därför kan vi nu glatt dela ut 50 invites till er som saknar ett konto. Om du är intresserad så vill vi att du mailar [email protected] innan kl 16.00 den 21 jan. När tiden gått ut kommer vi att slumpa fram 50 personer som vi skickar en inbjudan till. Viktigt! Ha med ditt användarnamn och ordet ”Spotify” i titeln på mailet, du måste alltså vara medlem på whoa.

Som ett tack till er som supportar whoa via SMS eller Paypal så kan ni höra av er direkt till Stuck så får ni en invite, ange gärna vilken e-post jag ska skicka inbjudan till då. Dessa ingår inte i de 50 som vi lottar ut ovan.

Vad är då Spotify? Det har antagligen varit omöjligt att missa då Spotify är den nya snackisen på stan, inte enbart bland specifikt teknik- eller musikintresserade, utan i princip överallt. Denna relativt nya musiktjänst streamar musik direkt till din dator och är mycket enkel att använda med ett stilrent gränssnitt. Med Spotify har du möjlighet att söka och lyssna på musik ur deras stora bibliotek som ständigt utökas. Möjligheten finns även att skapa egna spellistor som du sedan kan dela med dina vänner eller andra. Det som framför allt utmärker Spotify är att det är helt lagligt och att artisterna får del av STIM-pengar som Spotify betalar med finansiering av reklam eller medlemsavgifter (om du väljer den reklamfria kontotypen).

För mer läsning:
Ohsohightech.se

Frågor om tävlingen
Spotify frågor

Forumtrådar för att dela spellistor och liknande:
Svensk hiphop
Utländsk hiphop
Rock & Pop, Soul & RnB, Reggae & Dancehall, Elektroniskt

Läs mer: