Tävla med Pato Pooh och vinn 5000 kronor!

Pato PoohPato Pooh och Deh Din Poik presenterar tillsammans med Whoa, My Best Friend Is My Grind och Top Streetwear tävlingen MBFIMG Challenge #3.

Genom att rappa och producera har du nu chansen att vinna ett presentkort på 5000 kronor hos Top Streetwear. Kolla på klippet nedan. Läs därefter igenom reglerna/riktlinjerna som gäller för tävlingen i följande forumtråd.

Med i juryn sitter bland annat artisterna Pato Pooh och Adam Tensta! Vad väntar du på? Dags att göra fet ny musik!

Skicka länken med ditt bidrag till [email protected] före midnatt mot torsdagen den 15:e oktober. Alla inskickade bidrag läggs därefter upp på MyBestFriendIsMyGrind.com och Whoa under fredagen den 16:e oktober klockan 20.00. Så håll utkik efter den spännande fortsättningen i svensk hiphop audio & video

Forumtråd: [Video/Audio] Producenter/rappare Tävla med Pato Pooh och vinn 5000Kr

Läs mer: