Fyra färska svenska videor

The Last Days of Disco ft. PromoeThis Is What I Look Like Naked

Soul Supreme och K-Laz släppte sin skiva Last Disco tidigare i år. En skiva som fick ett gott bemötande men kanske hamnat lite i skuggan av alla vårens släpp. Nu har det i vilket fall släppt en icke animerad video till This Is What I Look Like Naked som regisserats av Robinovich.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iCPpeAJpkTQ[/youtube]

Chords & TimbuktuAppetite for Consumption

En ny video har kommit till Chords nyligen släppta album Things We Do For Things. Låten gästas av Timbuktu och ger en riktig skön sommarkänsla samtidigt som det behandlar ett alltid relevant ämne, nämligen konsumtion.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=APJyTUYLA94[/youtube]

Shazaam – Flygbolags John

Shazaams första singel Flygbolags John, från det kommande debutdubbelalbumet I Huvudet På John Landenfelt som släpps snart, är ute sedan ett tag. En singel som det gjorts video till och som nu finns att se på senaste avsnittet av MTV Off Beat.

[youtube]http://youtube.com/v/qVQItmpO2zU[/youtube]

Pato Pooh – Ahbow

För en dryg månad sedan dök denna video upp på nätet från Pato Pooh, och så här i efterhand kan man kanske känna att den har fått för dåligt med uppmärksamhet. Ahbow är utgiven genom DehDinPoik Entertainment och är en försmak på rapparens kommande släpp The I Work Hard Ep.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w-MmUKtsmvU[/youtube]

Forumtrådar:

Promoe ”This Is What I look Like Naked” (NY videon)

Ny Chords video! Appetite For Consumtion

Shazaam – ”Flygbolags John” video på MTV Off Beat

Premiär: Pato Pooh – Ahbow (video)

Läs mer: