Nya svenska videor

Lazee feat. Neverstore – Hold On

Efter framgångarna med första singeln Rock Away har singel nummer två från Lazees kommande skiva nåt massorna. Låten heter Hold On och gästas av det svenska rockbandet Neverstore, som utan tvekan har lyckats sätta en skön prägel på samarbetet. Lazees album, Setting Standards, släpps den 27:e augusti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zvAvkuaMicc[/youtube]

Ismen & Gorillala – Alla Gillar Brudar

Den nya låten från Ismen & Gorillala är rena raka motsatsen till den ovan. Pubertal, slamsig och provocerande, men likväl charmig på sitt sätt. I denna minst sagt originella musikvideo har man använt sig av så kallad stopmotion-animerad teknik, vilket innebär att man skapat en illussion av rörelser med hjälp av mängder av stillbilder (a la pingvinen Pingu). 1872 stycken, för att vara närmare exakt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WKV7Crl-41g[/youtube]

Pato Pooh feat. DJ Element, Dj Silence, Alias Ruggig, G riot, Paragon, Juan Havana, Ricky, Lazee, Rigo, Fille, T.I.T.O., Houman Sebghati, Jauli, Momo, Jahmal och Lorenz - Ahbow Remix #2

Tidigare på bloggen har vi uppmärksammat Pato Poohs Ahbow & Ahbow Remix #1 och nu har det även blivit dags för den andra remixen i ordningen. Denna gång gästas låten av ytterligare ett gäng olika namn, och det går inte annat än att lyfta på hatten för denna typ av tunga jättecollabos. Mer sånt!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBHkAy7Hljo[/youtube]

Dollar Bill – Vilken Period

Tidigare i år släppte Dollar Bill från Malmö sitt debutalbum Återfödelsen som fri download på sin hemsida och nu har man spelat in en video till singeln Vilken Period. Låten är producerad av Masse, som fortsätter att langa sköna beats till Sveriges hiphopscen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XbjpTxdIYuk[/youtube]

Forumtrådar:

Lazee ft Neverstore – Hold On (Musicvideo)

Ismen feat. Gorillala – Alla gillar brudar (Musikvideo)

PatoPooh-Ahbow RMX#2 FT-InfiniteMass,Fille,Paragon,Lazee,UKN,Ricky mfl

Dollar Bill släpper video till singeln ”Vilken period”

Läs mer: