Video: O-Hund, Third Eye & Antonio D – Pantman Anthem

Pantamera
Det var nog få som missade Movits! succé i höstas, där de återvann Pantamera-låten och syntes i tv dag efter dag i samband med reklampauserna. Detta gav så klart mersmak för ansvariga företaget Returpack som snabbt övertalade Redline Records och Ametist Azordegan att utlysa en tävling för att skapa en ny pantamera-låt med hiphopvibbar. Ett beat signerat Masse och Salla Salazar gavs till förfogande och en rad artister lade sina stämmor över produktionen. Vinnarna blev till sist Antonio D, O-Hund och Third Eye, där de sistnämnda två kanske mest är kända från den svenska battlescenen.

Nu är den officiella videon till Pantman Anthem släppt, regisserad av Måns Nyman (som bland annat jobbat med Näääk, Stor & Linda Pira och Grillat & Grändy).  Bli inte överraskad om den dyker upp i en tv-ruta nära dig inom kort.



Forum: [Video] O-Hund, Third Eye & Antonio D – Pantman Anthem

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-06-15 16:27
fet look o-hund fick. Ser ut som en blandning av en uteliggare och en cyklist.
Mvh
2013-06-16 18:38
Haha! Det var en rolig video, helt okej låt på temat, men jag ser fram emot framtida battles med third eye och ohund nu. Artisterna har en riktigt ofet look!
2013-06-17 20:52
Jag förstår att den vann.
Blev sjukt glad av både videon och låten, snyggt jobbat gubbar!

/E
2013-06-17 21:37
Haha O-Hunds vers var rätt fet faktiskt :)
2013-06-20 19:47
tycker att de lät fett. snygg video också!
2013-06-22 21:52
Helt okej. Är dock inget fan av Third Eye eftersom han är ganska lik Sebbe staxx i battles. Levererar allt med en kaxig framtoning.
2013-06-26 14:06
Tycker dock de har en fet look. De skiter i vad folk tycker, de gör en oseriös låt och är med i en tävling som de har ingen som helst respekt för och vinner över en massa sopiga whoa-rappare bara för att de är mycket bättre rappare.

Sen får de en gratis resa till Stockholm där de har riktigt ball och får spela in med Masse, en snygg och flippig video som hamnar på TV.

Let's face it, dom här grabbarna har kommit längre än alla whoa-rappare med ett jävla hafsverk som de har ingen som helst respekt för. De snackar om att man ska panta mera och rädda världen, men beter sig som riktiga svin privat och det respekterar jag.

2013-06-26 14:31
De snackar om att man ska panta mera och rädda världen, men beter sig som riktiga svin privat och det respekterar jag.



Hahaha. Fast o spela in med Masse är väl inte värt nått om man skiter i låten...? Fast vad vet jag man kanske knyter kontakter.

Angående pantningen, i sthlm är det iaf en bättre gärning att slänga flaskan/bruken för då kommer det nån och hugger panten som behöver den mer.
2013-06-26 15:40
Tycker det är värre att spela in med Masse och faktiskt bry sig om sin låt. Det är bögigt att bry sig om sina låtar.
2013-06-26 15:41
Och jag flippar inte, jag tycker det är gay på riktigt
2013-06-26 16:02
R-man

Jo, poesi etc har väl alltid ansetts bögigt.

Personligen lyssnar jag aldrig på artister som inte lägger ner lite "själ" i sina grejer, behöver inte va hjärta o smärta men det ska beröra.

Jag köper att folk hatar allt "keep it real och yo" och skrattar åt det, tycker ju själv att VonHagen kan vara det roligaste som hänt battle-scenen... Att parodisera battles är iaf just nu mer innovativt än att göra en Wierd Al-grej.
2013-06-26 16:27
Ta det inte som påhopp mot dig, men jag är fullkomligt allergisk mot ordet "själ" i samband med musik. Enda gången man kan använda det är när man kallar nåt själslöst, och paradoxalt erkänner jag då begreppet själ i musik, men så är det.

Här får ni en användbar modell över hur det fungerar:

Musik med själ = bögig
Musik som är själslös = efterblivet värdelöst skit
Musik = har potential att inte suga en fet jävla kuk

© Armann Mefédecuken 2013

-------

Svensk hiphop är i ett dödläge eftersom alla försöker vara politiska eller känslosamma. Efterblivet som fan, och det är klart att ingen utifrån blickar mot svensk hiphop då.

Sanningen (min sanning) är att battlescenen är det första på typ 10 år som fört blickar utifrån hiphop till hiphopscenen, bortsett från Timbuktu och Snook. Och en annan del av sanningen (min sanning) är att Pantamera-låten suger inte i närheten lika mycket kuk som 99% av svensk hiphop.




2013-06-26 16:44
Jo jag förstod att ordet "själ" är nått en del stör sig på... Är nog ändå inte helt omöjligt att förstå vad jag menar tror jag, att det berör på nått sätt är väl bästa beskrivningen, ju mer desto bättre även om jag kan uppskatta musik som enbart vill vara humoristisk. Du gillar ju ändå Håkan Hellström så du förstår nog.

Nu blir det offtopic men det är mitt fel o får se om det kan få hållas.

Battlescenen, jag älskar svenska battles o följer alla ligor. Att det ska dra folk utifrån spelar ingen roll för mig, precis som vissa inte är intresserade av vad "yo-typer" tycker är jag inte överdrivet intresserad av det folk som inte är hiphop heads tycker. Majoriteten i Sverige tycker Markoolio slår all hiphop, han är också den som sålt mest.

Med detta sagt uppskattar jag folk som har en humoristisk approach till battles om det är bra genomfört, det blir bara lite tråkigt om alla går på anti-yo-stilen. Till slut finns det inga yo-are kvar att göra sig lustig över ;).

2013-06-28 16:48
Är här någon tråd som inte ballar ur? Fan skit tradigt....



Jag vill ha antonios pengashorts som han har i slutet! var är dom köpa? :D
2013-06-30 15:19
jag tycker några från örebro gjorde fetare låt och dessutom vann dom omröstningen som fanns på hemsidan. http://hit.pantamera.nu/artister/sara-bogale-och-eki
min polare eki och en skön tjej som heter sara bogale!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] O-Hund, Third Eye & Antonio D – Pantman Anthem för att kommentera!