Videor: Cruz DurrtyJada och Rico Won feat. Alibi

Foto: facebook.com/CruzDurrtyJada

Ni har stiftat bekantskap med Guerilla War Tactix förut här på Whoa. Nu har den svenske medlemmen i gruppen – rapparen Cruz DurrtyJada – släppt videon Alien Abduction, vars låt finns med i extramaterialet till den kommande dokumentären The Montauk Chronicles (release senare under 2012). Låten är producerad av Nevahmind, som även är aktuell med Sabotage och netplayen Dubbelmord i detta nu på vår startsida.

Videon är regisserad av Andreas Ogrindo Ekvall och producerad av Fiswat.

Precis som vi rapporterade om tidigare i veckan har även samlingsplattan Dopeness 2 – Swedish Hiphop nyligen släppts på Spotify.

En av låtarna på skivan kommer från Rico Won och heter Strong, vilken passar bra att kolla in om man är nyfiken på Dopeness 2. Gästar gör Alibi från Medina och videon kan ni titta på här nedan.

Videon är regisserad av Abbi Tsegaye.
Låten är producerad av Alibi för State Crown Productions.

Forum: [Video] Cruz DurrtyJada [Guerilla War Tactix] - Alien Abduction
Forum: [Video] Rico Won feat. Alibi - Strong

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-03-10 19:07
Helt okej låt. Tycker Rico låter mer laddad här än på de flesta andra låtar som kommit sedan "comebacken". Känns dock fortfarande som att det där lilla sista saknas.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Rico Won feat. Alibi - Strong för att kommentera!