Video: O-Hund & Ante med Lide Najs – En gång

Ohund.E

O-Hund har haft en produktiv sommar och det ser ut att fortsätta så. I juli kom underhållande Ika i rutan ihop med Ante och Lide Najs, förra veckan skrev vi om Ole, Dole, Doff med Antonio D och redan nu dyker en ny video upp. En gång är en hyllning till hiphopens fyra element och till alla dem som håller kulturen levande. Låten kommer att finnas med på Lide Najs skiva Kryddan i mitt liv som släpps den 19 oktober vilket firas med en releasefest på Mejeriet i Lund samma dag.

I videon syns en rad kända ansikten. Mofeta, Nomad, Sabotage, Promoe, Chords, Cleo och Third Eye får samsas om utrymmet tillsammans med livegraffiti och det koreanska breakdance-crewet Morning of Owl.

Videon är filmad av O-Hund själv och de medverkande med efterproduktion av Trap Films.

Forum: [Video] O-Hund & Ante med Lide Najs - En gång

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-09-20 11:11
Tycker O-Hund och Shazaam kan slå sina påsar ihop och göra en skiva för barn.
2013-09-20 16:35
Grym låt och video!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] O-Hund & Ante med Lide Najs - En gång för att kommentera!