Lilla Namo – Haffa guzz

Lilla Namo är ett namn som florerat väldigt mycket i de sociala medierna under de senaste dagarna, då hon häromdagen släppte sin första singel Haffa guzz. Lilla Namo heter egentligen Namo Marouf, och är ifrån söder om Stockholm och om dagarna pluggar hon till ingenjör med inriktning stadsplanering – för att på kvällarna lägga fet rap. Även om detta är hennes första singelsläpp så har hon varit aktiv ett tag inom hiphopscenen, och gästat produktioner från bland annat Maskinen, Mack Beats, Mohammed Ali och Marcus Price.

Hon intervjuades idag av DN i en väldigt bra intervju, som ni kan läsa här.

Hon var också nyligen, tillsammans med Moms ifrån Mohammed Ali också med i ett SVT Play-avsnitt av PSL:

Forum: [Audio] Lilla Namo - Haffa guzz

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-07-09 15:57
Hon är skön! Guzz är lite uttjatat ord kanske men låten har potential.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Lilla Namo - Haffa guzz för att kommentera!