Def FM

Broadcaster D

Def FM är ett avsnittsprogram som tidigare sändes en gång i veckan hos Ametist Azordegans En kärleksattack på svensk hiphop, närmare bestämt i SR Metropol 93.8. Du får genom de olika avsnitten följa med på en tidlös resa genom den svenska hiphopens historia och höra många intressanta anekdoter och saker du garanterat inte redan visste eller hade koll på.

Allt levereras av Broadcaster D, grundare och drivkraft bakom bland annat streetzone.com och Swedish Hiphop Awards, som tog initiativet till det ursprungliga Def FM (Sveriges första hiphop-relaterade radioprogram) under mitten av 80-talet tillsammans med bland andra DJ Sleepy.

Vi på Whoa tycker det är av stor prioritet att lyfta fram arkivet med Def FM-avsnitten och väljer därför att tillägna denna veckans Whoa rekommenderar åt just detta.

Vill du lyssna på alla avsnitt samt läsa mer detaljerat om radioprogrammet och dess skapare så besök länken här nedanför, det är garanterat värt det!

Def FM

Relaterade länkar och information:
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2842&grupp=3871

Forum: Whoa rekommenderar: Def FM

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Whoa rekommenderar: Def FM för att kommentera!