Vad är bäst/mest intressant just nu?

Henry Bowers - Ett exempel på vad Whoa rekommenderar. Sveriges och en av världens mest underhållande rappare på battlescenen just nu!

Efter åtta år har vi valt att pensionera trotjänaren Veckans Mp3 och istället infört den nya kategorin Whoa rekommenderar. Ett naturligt steg som ger oss större frihet att uppmärksamma vad som helst på den svenska hiphopscenen. I takt med en allt mer omfattande och växande kultur, vill vi helt enkelt bredda vårt fokus för att ge en så rättvis bild av svensk hiphop som möjligt.

Whoa rekommenderar är vårt sätt att ge extra shine till det som sticker ut lite extra på svenska hiphopscenen just nu. Det kan exempelvis handla om en riktigt fet låt, video eller skiva från en artist, en mycket läsvärd artikel eller debatt hos en annan sida/tidning, eller varför inte ett kommande event som det helt enkelt bara måste tipsas ytterligare om. Sammanfattat: det bästa och/eller mest intressanta där ute.

Vill du synas under Whoa rekommenderar eller tipsa om någonting som platsar där? Var inte rädd att maila oss på [email protected]

Självklart kommer alla släppta Veckans Mp3 att finnas kvar i vårt arkiv. Du hittar alla låtar här:

 

Forum: Ny kategori: Whoa rekommenderar

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-03-05 14:26
Bästa! (Självprops)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Ny kategori: Whoa rekommenderar för att kommentera!