Minneskonsert för Gubb på Pustervik (GBG), 11/1-2013

gubb_whoa

Det är svårt att inte ha berörts av Gubbs död om man har varit med i den svenska hiphopen ett tag. Vi har tidigare skrivit här på bloggen om vad han betydde för den svenska scenen och det var inte längesedan han släppte sin netplay Psalm 23 via Whoa samt sitt gamla material i Guldgruvan. Denna legend hade just börjat få upp ångan på allvar igen när han togs ifrån oss på tok för tidigt.

Det är nu dags att ta avsked tillsammans. Tack vare Kristus, Gubbs familj, Scratch och Klubb Instant har en minneskonsert ordnats för att hedra minnet av göteborgsikonen. De som uppträder är Obnoxiuz, PstQ, Skrokk med Kapten Röd och Anton K, PS aka Racklass, Mics of Fury, Öris, Chato, och LM36. DJ’s för kvällen är Kristus, Lövet, Rough Lynx, Oddigity  och Småbiran. Konserten som börjar klockan 22:00 hålls på Pustervik och är gratis att gå på, men du måste vara 18 år. Mer information finner ni på Facebookeventet.

Innan den 11:e januari när vi samlas för att minnas Gubb kan ni titta på hans sista video från Psalm 23, Död man står, det är en absurd men vacker känsla att se den nu för tiden.

target=”_blank”>Gubb – Död man står

Forum: 11/1 Minneskonsert för Gubb @ Pustervik

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-01-07 2:42

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 11/1 Minneskonsert för Gubb @ Pustervik för att kommentera!