Höstpremiär för Hiphoppet @ Calor

Vi har på whoa tidigare tipsat om Hiphoppet på Calor som förgyllt våra sommarsöndagar, nu har de bestämt att vi behöver lite tröst och hiphop även i höstmörkret. Istället för söndagar kör man nu på torsdagar så vi får vårt hiphopbehov fyllt även mitt i slentrianveckan. Det är en fet höst och vinter man har planerad och klubbens första line-up visar att man menar allvar. Obnoxiuz, aktuell med sin platta På Väg ut, han backas för kvällen av inga mindre än LM36 och Göteborgs-legenden Gubb som släppte sitt senaste album Psalm 23 här på whoa. Bakom de snurrande tallrikarna står DJ East.

Du ska vara 20 år för att komma in och kommer du efter 21:00 får du betala 60 kronor, innan dess är det gratis. Klockan 17:00 är det dessutom skisstävling med Klubb Kludd, så glid förbi efter jobbet och kolla in det.

Läs mer: