Video: Kapten Röd – In kommer ting

Igår valde Kapten Röd att släppa en julklapp i form av videon till låten In kommer ting, från senaste succéalbumet Fläcken som aldrig går bort. Det är Lynx Pictures som står bakom och videon är ett hopkok av Kaptenens turnerande med Ribbit Boom Band under det gångna året. Vi får se allt från professionellt filmade livespelningar till Mr Gillis svartvita handkamera backstage. Videon, som är filmad, redigerad och regisserad av Jonas Andréen, kan ses här nedan:

Glöm inte att Kapten Röd är nominerad till P3 Guld, och dessutom till de ”stora” priserna Årets artist och Guldmicken. Om du vill hjälpa till att lyfta ett bra reggaeår ännu mer kan du läsa på Sveriges Radios hemsida hur du går tillväga för att sms-rösta (3 kr per sms). Du som har missat att läsa Whoas intervju med Kapten Röd från i somras kan göra det här.

Glöm inte heller att diskutera videon i forumtråden.

Forum: [Video] Kapten Röd - In kommer ting

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-12-25 14:54
Så jävla fet, diggar videon ! Ni borde trycka in svensk hip hop och svensk reggae i samma forum så sånt här inte missas.
Mok
2011-12-28 18:59
Den här låten är så inåthelvetes jävla fet. Brukar vanligtvis inte höja ögonbrynen för Svensk reggae speciellt ofta (bortsett från Helt Off!), men om dom fortsätter klämma fram sånahär låtar kommer jag defintivt falla platt för musiken. GRYMT!
2011-12-28 19:46
groooov video!
2012-01-02 17:40
Allt är galet fett!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Kapten Röd - In kommer ting för att kommentera!