Filthy producerar Lena Philipssons nya singel

Lena Philipsson och Universal Music slår sina påsar ihop. Lena har släppt 11 album, över 30 singlar, vunnit Melodifestivalen 2004 för att sedan vara programledare för festivalen tre gånger. Lena har också flera krogshower bakom sig, senast tillsammans med Orup. Men det är kanske inte främst det som vi hiphopare vi reagerar på, utan vem som ligger bakom hennes senaste singel.

Lena befinner sig nämligen just nu i studion för att spela in sitt nya album som kommer att släppas under hösten 2011. Första singeln Idiot kommer i början av februari. Låten är skriven och inspelad av ingen mindre än Magnus Lidehäll från Afasi & Filthy samt Maskinen.

Från Afasi & Spakur till Kylie Minogue & Lena Philipsson med andra ord. Stort!

Om ni av någon anledning missade Filthys produktionsbidrag till Kylies senaste skiva så kan ni lyssna på det här:

Forumtråd: Filthy producerar Lena PHs nya singel

Läs mer: