Video: Snakka San & Sver – Owee

I samband med släppet av låten Bankman Gangster, myntade toastern Snakka San uttrycket ”folkhall”, en blandning av genrerna folkmusik och dancehall. Nu släpper han, tillsammans med gruppen SVER låten Owee som är ett ”folkhallsanthem” innehållande både hardingfela (en sorts fiol), durspel (en sorts dragspel) och livetrummor, och dessutom ett intro producerat av Kapten Röd. Kombinationen mellan Snakka San och Sver kom till sommaren 2011, och i oktober/november 2012 ger sig bandet ut på klubbturné i Sverige och Norge och i början av 2013 släpps världens första folkhallalbum.

Videon till låten är skapad med hjälp av bandets fans, som har fått spela in sig själv när de dansar till låten och skicka in – något som sedan klippts ihop till en hel video.

Forum: Snakka San & Sver - Owee

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Snakka San & Sver - Owee för att kommentera!