Video: Middlesex – Blixten


Hiphoparmén Middlesex startades av tre rappare från Lerum: Mollgan, Ballistic och Ebbot. De hade en vision om att göra hiphop fri från bling bling och gangsterplattityder och som vågade vara ärlig, naken och självransakande. Ett stort fokus skulle också ligga på att göra musik som funka lika bra live som i stereon.

Låten Blixten låten handlar om att våga gå sin egen väg och kämpa för sin dröm i en värld där du förväntas vara som alla andra. Det är också en ”hyllning” till alla journalister som vägrat skriva om bandet, bokare som avbokat spelningar, hiphopare som vägrat se dem som en hiphopakt och framför allt till dig, som tvivlar på bandets kompetens.

Låten är inspelad i den berömda Nacksving studion och videon är regiserad av Kristoffer Jansson.

Se videon här:

Forumtråd: [Video] Middlesex – Blixten

Läs mer: