Videopremiär: O-Hund & Ante – Vill va som du

Rapparen O-Hund från Lund nere i Skåne har under de senaste åren gått från att vara en lokal rapsnubbe till att bli en nationellt erkänd reggaetoaster, rappare och Battle MC. Han har fått välförtjänta hyllningar från flera olika håll för sin musik och sina battles, och förra året släppte han EP’n Slår en sjua tillsammans med vännen Ante och producenten Ez-Fx från kollektivet Rubix Funktion (RBX). Ante var tidigare aktiv i reggaegruppen Rubachica Band och i det gemensamma reggaeintresset fann de varandra, och startade gruppen O-Hund & Ante. 

De båda håller just nu på att spela in två nya skivor, tillsammans med producenten Francisco Ulloa, kanske mer känd under producentnamnet Pancho. Ante kommer att släppa en solo-skiva, och sedan kommer det att släppas ännu en skiva av O-Hund & Ante som kommer att gästas av bl.a. Promoe.

I ett samarbete med producentduon By Any Means (BAM) från Lund så har de nu spelat in sin första musikvideo, till låten Vill va’ som du från Slår en sjua. By Any Means har tidigare gjort videos åt bland annat Chris P, och producerat låtar åt Trainspotters, S.T.I.C.S m.fl. För tillfället håller By Any Means på att fila på det sista inför deras kommande mixtape C’est Froid, som kommer att släppas för gratis nedladdning på nätet!

Mix och medproduktion av Pancho. Mastrat av Mattias Perssonsceleris.se.

Relaterade länkar:
By Any Means på Facebook
By Any Means på Soundcloud
By Any Means på Gmail 

Forum: [Video] O-Hund & Ante – Vill va som du

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-19 11:38
Kan inte få nog av denna!
2012-08-21 11:25
Fet! Grym produktion, gillar hooken men inte övertygad i verserna, men detaljer kanske.
2012-08-24 11:36
En TUNG bigup att denna är inspelad i Helsingborg!

Gillar gitarren plinkkk, BIGUP BAM!
2012-08-24 14:02
Så himlans niiice!
2012-08-28 11:52
smaskig produktion. fanns väl ett hick-up i slutet av ena versen som bröt resten av låtens perfektion. fan asså, annars helt underbart. Tack för musiken:)
2012-08-28 12:30
Puuuuuuul up!

Tvärfet låt!
2012-10-23 13:19
Ruggigt bra!!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] O-Hund & Ante – Vill va som du för att kommentera!