Lide Najs – Kryddan i mitt liv (liveversion)

kryddan i mitt liv

O-Hund & Ante gjorde sig ett namn i reggae-Sverige när de sommaren 2011 släppte EPn Vi slår en sjua.  Under 2012 gick de tillsammans med en drös andra musiker och bildade tillsammans med dem reggaebandet Lide Najs, som bland annat spelade på Öland Roots. Idag släpper de en live-video på den nya låten Kryddan i mitt liv:

O-Hund säger själv till Whoa om släppet:

”Videon är en liveversion på låten Kryddan i mitt liv, som kommer ligga i en studioversion på mitt och Antes kommande släpp som heter just Kryddan i mitt liv. Släppet kommer att innehålla flera låtar med Lide Najs och kommer att vara ett fullängdsalbum med 11-12 låtar, som vi räknar med att ha klart någon gång innan sommaren.”

Videon är inspelad i november under två spelningar i Lund under samma dag, första utomhus och den andra inomhus som förband till Chords på spelstället Mejeriet.

Forum: [Video] Lide Najs - Kryddan i mitt liv (liveversion)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-01-17 15:45
Nice, men Sveriges(världens?) vitaste reggaeband. :)
2013-01-17 15:53
Third Eye med ägget :)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Lide Najs - Kryddan i mitt liv (liveversion) för att kommentera!