Exklusiv mp3: By Any Means feat. Trainspotters – Rules to the Game

Producentduon By Any Means (BAM) från Lund, bestående av Simon Talevski och Tony Jansson, har under ett års tid jobbat hårt och haft många järn i elden. Deras karriär började som producenter till F.S & Matilda och de har sedan dess jobbat med bl.a O-Hund & Ante, Chris P och J Da Philosopher. Utöver sina musikproduktioner håller de även på och filmar/regisserar musikvideos, och håller i skrivande stund på och jobbar med musikvideor till både O-Hund & Ante och Chris P.

Det var BAM som bokade Trainspotters till Mejeriet i Lund i januari och de lärde då känna Erk & Kap från Trainspotters tillräckligt bra för att få dem att lägga verser på tracks till det kommande mixtapet By Any Means, som är tänkt att släppas någon gång under sommaren 2012. Mixtapet kommer innehålla ännu en låt med Trainspotters, och även gäster som bl.a. S.T.I.C.S.P.J. och J Da Philosopher.

Nu släpper BAM sin första singel Rules to the Game som gästas av just Erk från Trainspotters!

BAM säger själva om samarbetet:
”- Erk diggade beatet och bara spottade sitt direkt under en studiosession i Lund. Utan refräng eller uppdelning av verser levererar han 40 bars perfekt. A true MC, real talk.”

Klicka här för att ladda ned låten!

Relaterade länkar:
http://soundcloud.com/byanymeansmedia
http://www.facebook.com/byanymeansmedia
https://twitter.com/#!/byanymeansmedia

Mailkontakt:
[email protected]

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/04/18/exklusivt-bam-feat-trainspotters-rules-to-the-game. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Exklusiv mp3: By Any Means feat. Trainspotters - Rules to the Game

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-04-18 18:10
Kan vara det fetaste på Whoa någonsin.
2012-04-18 18:41
tungt!!!!!!!!
2012-04-19 6:55
Tuuuuung!
2012-04-19 11:31
Fet låt. Kul jag nämns i den med, haha.
2013-01-30 23:47

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Exklusiv mp3: By Any Means feat. Trainspotters - Rules to the Game för att kommentera!