Slum Village och Labyrint 25:e Juli i Göteborg

Nu på onsdag blir det svårt att välja vad du vill göra med din nyinkomna lön om du bor i Göteborg, det bjuds nämligen på två feta spelningar. Både Slum Village och Labyrint gästar stan, dock på olika ställen, något som lär ge hela stan beslutsångest.

Slum Village som kommer ända från Detroit uppträder på Nefertitis klubb Colors som alltid uppmanar sina besökare att klä sig enhetligt, färgen för kvällen är turkost så gräv i garderoben. Slum Village är en grupp som plågats av mycket tragedi och det mest uppmärksammade är såklart Dillas död och detta kommer uppmärksammas genom hyllningar till producenten under kvällen. Sådana här utländska gäster kommer inte ofta till Sverige så ta dig en riktig funderare om du verkligen vill missa detta.

Om du ändå skulle bestämma dig för att inte gå till Colors finns ett fullgott alternativ bara en promenad bort på Yaki-da där Labyrint kommer att stå på scenen. Dessa grabbar har verkligen exploderat på senare tid och Ortens Favoriter är en låt många har haft på repeat ett tag nu. Men vill du sätta dig riktigt i stämning kan du ladda ner deras 2009 Mixtape som släpptes exklusivt på whoa.

Forum: 25/7 Slum Village / Colors @ Nefertiti

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-07-24 11:36
Fett!!!!!!! måste vartenda plagg vara turkos? räcker de med en t-shirt typ?
2012-07-24 23:05
Vafan finns slum village ens kvar? trodde inte t3 och elzhi kom överens längre
2012-07-24 23:06
hehe kul för övrigt att affischen bara rippar dilla

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 25/7 Slum Village / Colors @ Nefertiti för att kommentera!