Ladda hem Labyrint – ”2009 mixtape”

Labyrint - 2009 mixtapeDecember månad är här och ett av de mest efterlängtade svenska hiphopsläppen likaså. Exklusivt på Whoa släpps nu det nya mixtapet från hiphop/reggae-kollektivet Labyrint, ett crew av barndomsvänner från Gottsunda i Uppsala som sedan sommaren 2008 firat stora framgångar med sin musik både på gatan, radio och Internet. Bland hitsen hittas framförallt Vår betong – med över en miljon hits på youtube – men också sommarlåten Fingarna i luften och det lyckade samarbetet med Ayla-rapparen Carlito på dennes Babylon brinner.

2009 mixtape innehåller nio färska låtar, producerade av Sai, Masse, Pause och MackBeats. På mikrofonen hörs Dajanko, Aki och Jacco samt gästerna Amsie Brown och Pase. När du laddar hem släppet följer det även med en bonusmapp med ytterligare fem spår, bestående av låtar som försvunnit under åren och som därför inte gjorts om (utan nu bara släpps som de är).

Labyrint låter hälsa att nästa släpp blir deras officiella debutskiva. Albumet ges förmodligen ut av ett skivbolag och kommer att innehålla mer reggae och dancehall men även tung hiphop.

Ladda hem Labyrints 2009 mixtape genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Fingrarna i luften (prod. Masse)
02. Upplopp (prod. Sai)
03. Vår verklighet (prod. Sai)
04. Inte alls (prod. Sai)
05. Uppskattning (prod. Masse)
06. Litar inte på dig (prod. Sai)
07. Ett enat folk (prod. Sai)
08. Whiskey o ganja (prod. Pause)
09. Betongkorrespondent (prod. MackBeats)

Bonus:
01. Ett samtal
02. Stämplade
03. Reagera
04. När vi va små
05. 1 vers

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/labyrintcollective

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/12/05/ladda-hem-labyrint-2009-mixtape/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Labyrint – 2009 mixtape UTE NU!

Läs mer: