Exklusiv mp3: Sam – I Did It, Man

Det har blivit dags för en ny exklusiv mp3 här på Whoa. Denna gång från Sam, en kreativ artist, producent, rappare, konstnär och grafisk formgivare.

Sam har dels själv men även i olika konstellationer (t.ex. Malmö Head-bangers och Kollektivet) rappat på engelska och svenska sedan början av 90-talet och producerat musik sedan cirka 1994-1995. 2003 släppte han debutalbumet Being Under The Influence på Juju/Universal.

Åren efter Juju/Universal-tiden har Sam främst varit verksam som textförfattare kontrakterad till Warner Music. Sam är vegetarian, nykterist och fingerboard-åkare. Han tittar aldrig på TV men lyssnar väldigt ofta på talböcker. Häromdagen presenterade On-Axis stolt hans nya album I Did It, Man, där vi nu bjuder på ett smakprov i form av titelspåret i fråga.

Musiken är svår att sätta fingret på men här finns inslag av distad disco, melodiös electro (för att inte säga synt-pop), dub-step och drum’n’bass. Enjoy!

Klicka här för att ladda ned låten!

Relaterade länkar:
www.on-axis.com
www.facebook.com/onaxism
www.youtube.com/user/onaxism
www.soundcloud.com/on-axis

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/06/22/exklusiv-mp3-sam-i-did-it-man/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Exklusiv mp3: Sam - I Dit It, Man

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Exklusiv mp3: Sam - I Dit It, Man för att kommentera!