Koltrast – Inre

Vi skrev för ett tag sedan om Sundsvalls-gruppen Koltrast och deras singel Ruttna röda äpplen, och deras abstrakta stil fick väldigt god respons bland whoa-iterna. Nu släpper de sin 7-spåriga skiva Inre som gästas av bland annat Remedeeh, Henrik Stålnacke, Naomi Runa och Emilie Tejeda. Gruppen består av Olov Larsson på rap och produktionerna står Bessem Bedziri för, som tidigare producerat åt Supersci.

Skivan innehåller samma abstrakta, elektroniska stil som vi hittar på singeln Ruttna röda äpplen och kombinerar en dämpad stämning med en luftig ljudbild, som ackompanjerat med de abstrakta texterna gör att detta låter inte som något annat jag hört tidigare.

Forum: [Audio] Koltrast - Inre

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-06-18 15:07
Qulisser!!! <3 :)
2012-06-19 17:24
Tack! Har propsat jäkligt hårt på Ruttna röda äpplen bland mina kompisar, så det ska bli jävligt spännande att lyssna in sig på den här.
2012-06-20 5:15
Min första reaktion när jag lyssnar på skivan är: satan vad pretentiöst och helt urkasst.

Men jag ska självklart ge den ett par lyssningar till. "Ruttna röda äpplen" är trots allt bra.
2012-06-20 13:42
roanin: Yeah!

scrotum: Vad fint att höra!

Fhoob: Nice att du tänker ge den en till chans i alla fall. Det ska man alltid göra.

Här hittar ni förra EPnKoltrast - Undertoner och här är facebookgruppen för uppdateringar om oss: http://www.facebook.com/KoltrastPlaySum

Kärlek/Koltrast

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Koltrast - Inre för att kommentera!