Nya videor med Silversystrar och Ken Ring

silversystrar_pressbild_svartvit3

Silversystrar har nu släppt den första singeln från deras kommande album. Låten heter Under samma sol och är producerad utav Resolution Beats. Videon är gjord utav Blue Milk Media som tidigare jobbat med bland annat Medina och Middlesex (som man även kan skymta i Under samma sol). Låten är ett samarbete mellan Silversystrar och Erikshjälpen för uppmärksamma att FN’s barnkonvention firar 20år. Så vill ni stödja detta syfte kan ni köpa singeln på Erikshjälpens hemsida.

Forumtråd:[Video] Ny singel & video med Silversystrar

384_KenRing_brot_101353a


Ken Ring
släppte tidigare i år sitt album Hip Hop som fått höga betyg mest överallt, bland annat från oss på Whoa. Nu har det blivit dags att släppa singel nummer två som är Änglabarn. Videon till låten är inspelad i Kenya där Ken Ring numera huserar sedan några månader tillbaka.

Forumtråd: (Video) Ken Ring – Änglabarn

Läs mer: