Mächy – Boogversioner & skit vol. 2

Mächy från rap-konstellationen Det Blå Skåpet släppte förra året sin hyllade debutskiva Mächy på luffen, och ett tag tidigare hade han släppt mixtapet Boogversioner & skit vol. 1, där han samlade alla sina boogversioner och gästspel. Nu släpper han Boogversioner & skit volym 2, och när man ser att mixtapet innehåller hela 28 låtar, så förstår man att det går bra nu för boog-rapparen från Skarpan.

Mixtapet släpptes gratis på Streetfashion.se idag, och innehåller utöver de tidigare utgivna låtarna även ett par helt nya låtar, som t.ex. Mächys vers på Roffe Ruffs låt L.I.M.B.O som aldrig kom med på Barrabas.

>>> Klicka här för att komma till Streetfashion.se där du kan tanka Boogversioner & skit vol. 2 helt gratis. <<<

Forum: [Audio] Mächy - Boogversioner & skit vol 2

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-06-13 0:31
Fan Mächy e riktigt fet :) Lätt top tre i DBS
Sov inte på detta
2012-06-13 9:17
och när man ser att mixtapet innehåller hela 28 låtar, så förstår man att det går bra nu för boog-rapparen från Skarpan.

Så antalet låtar på ett mixtape är måttstocken för hur bra det går för en rappare?




Hursom, tanka och lyssna!
2012-06-13 9:24
Mächy är skön, klart man tankar.
2012-06-14 1:04
Dr. Octagon: Eftersom största delen av mixtapet är låtar som han gästat på, åt andras projekt, så tycker jag att faktumet att antalet gästningar mer än fördubblats under en liknande tidsperiod som föregick volym 1 tyder på att det går bra för honom just nu, eftersom det verkar som om fler väljer att anlita honom till att gästa med en vers. Att ha fler samarbetspartners än förut ser jag som något som är "bra".

Sen är såklart begreppet "det går bra" subjektivt.


Ja, alla borde tanka och ge det några lyssningar! :)
2012-06-15 2:24
trevligt
mfs
2012-06-15 10:24
En del riktigt fint slängda verser. Boogandet kanske blir lite tjatigt i längden och ibland hamnar Mächy off beat. Men det får man väl ta från en fyllerappare...
2012-06-15 13:39
fast de flesta gäsinhoppen är ju med DBS-medlemmar vilket betyder att hela den clicken är mer produktiva nu och alla medlemmar släpper sologrejer, behöver inte betyda att det går bra för Fullgubbe

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Mächy - Boogversioner & skit vol 2 för att kommentera!