Queff – ”Godnattis klockan tolv på dagen” för nedladdning

Många har väntat på Det Blå Skåpet-medlemmen Queffs första solosläpp och nu är mixtapet äntligen här via Streetfashion.se. Titeln Gonattis klockan tolv på dagen flörtar med Pst/Q:s gamla album Natt klockan tolv på dagen, och Pst/Q själv hörs till och med på ett litet, litet gästinhopp.

Inte helt oväntat hörs även andra medlemmar ur Det Blå Skåpet, så som Mächy, Daltone, Toffer, Organismen, Öris, Martin Zamora, Bobbo och Marke. Som om inte det räckte finns även gästverser av Academics, Shazaam och Rapper Ted.

På producentlistan ser vi självklart Queffs gamla vapendragare Denniz Prime, men även Dj Large, EKP och flera andra har varit med och pillat.

Mixtapet släpps exklusivt och givetvis helt gratis via Streetfashion.se, och man laddar ner det genom att följa den här länken!

Vill man diskutera släppet med alla andra pojkar och flickor på Whoa så kan man göra det här nedan.

Forum: [Audio] Queff - Godnattis klockan tolv på dagen

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-12-07 13:00
hört halva skivan nu. Låter bra. Men de e väl främst "Knyter band" hittills som inte håller måttet tycker jag.
2011-12-07 19:19
Hade höga förväntningar på denna skiva efter att ha hört singeln äntligen erkänd, tycker det var en stor besvikelse. Tyvärr.
2011-12-07 19:35
Är nyfiken på att höra hur det låter men jag är rädd att jag kommer kasta datorn i väggen ifall jag gör det.
2011-12-07 20:13
Äntligen erkänd och Jazzmusikant är två riktigt fina låtar.
2011-12-08 4:40
Vissa låtar var bra, men väldigt enformigt med bara knulla, hassla och droger. Nog för att skivan är gratis men får mig att tänka på:

"Rappare snackar om hiphop, säger att det stöds för lite
Sen har dom nakna tjejer i videos för att vi ska köpa skiten
Och tro mig, så länge ni rappar om alla tjejer ni "bazzar"
Och pengar ni hasslar så bränner jag plattan"
2011-12-08 22:43
skitfett, ett av årets bästa släpp i mina öron!
2011-12-08 22:47
Fett som vanligt när de handlar om queff.
Gillar ärligheten, saknar dock denniz prime greetings from russia stilen lite.
Rec
2011-12-09 10:55
Sett fram emot släppet länge vilket kanske gjort mina förväntningar för höga men jag tycker det låter lite väl ojämnt. Jag diggade Greetings... som fan men blandningen av Denniz Prime-produktioner och de andra gör det lite väl spretigt. Feta texter och bra gäster överlag även om det kanske var lite väl många.

Ett tape i stil med Äntligen erkänd, Jazzmusikant, ETTNIOFYRA, Knyter Band och Glöm Det + nån remix på nån gammal låt hade mer varit min melodi. De övriga Denniz Prime-produktionerna hade man nästan kunnat spara och göra ett nytt släpp av. Dock är nästan alla låter feta men jag saknar som sagt en röd tråd litegrann. Kul att han fick ut tapet till slut och det ska bli kul och se vad som kommer härnäst!
2013-02-11 16:14
Länken fungerar inte för mig, nån som kan fixa?
2013-06-19 23:20
Har samma problem kan någon ladda upp filen igen?

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Queff - Godnattis klockan tolv på dagen för att kommentera!