Video: Alpis & Södra Sidan – Överlever dessa tider

Den här veckan har vi bland annat rekommenderat Matte Calistes nya EP Stadsbild volym 1 för er läsare. Skivan bär på fem bra spår, som du kan lyssna in dig närmare på här nedanför. Men inte nog med det. Nu har Alpis & Södra Sidan släppt en video till deras bidrag Överlever dessa tider, filmad och klippt av Jesse P.

Ps. Om du bor i Stockholm, glöm för all del inte att du har möjlighet att se Fjärde Världen, Alpis, Södra Sidan, Dani M, Mohammed Ali, Lani Mo, Jaqe och Cedd & Jeff live på Hornstull Strand imorgon tisdag den 12/6!


Relaterade länkar och information:
@MatteCaliste
@alpisonline
@Sodrasidan121

Forum: [Video] Alpis & Södra Sidan - Överlever dessa tider

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-06-11 23:27
feeeeeeeeeet alpis alltid lika tung!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Alpis & Södra Sidan - Överlever dessa tider för att kommentera!