Cedd & Jeff – Fast i vår trakt Mixtape

Cedd & Jeff

Hiphopduon Cedd & Jeff fick sitt stora genombrott när de tillsammans medverkade samt spelade in en del av filmmusiken till Jonas Embrings dokumentärfilm Mio som premiärvisades på bio i augusti förra året. I samband med inspelningen av filmen gjordes även en musikvideo till låten Fast i vår trakt som senare kom att bli väldigt omtyckt precis som dokumentären.

Numera är killarna signade som ett ”utvecklingsprojekt” under Max Peezays promotion- och managementbolag Devrim som bland annat ligger bakom tidigare succéer som Fjärde Världen, M3, Nadamas och ett av de hetaste namnen på den svenska hiphopscenen just nu, nämligen Medina.
Efter medverkandet i Mio började Cedd & Jeff jobba på ett mixtape med samma namn som musikvideon. Nu, lite mer än 7 månader senare, är det äntligen färdigställt och finns för gratis nedladdning på deras myspace.

Låtlista:

1. Lever som vi lär
2. Så det är
3. Allt kanske ändras imorgon (med Nathalie)
4. Vem du va för mej
5. Mamacita
6. Jaga para me mej
7. Utopi (med Tom Piha)
8. Gendishflarre
9. Gamla minnen (med Nathalie)
10. Fast i vår trakt
11. Vem bryr sig
12. Vart e festen
13. Vilken göt
14. Självlärd (med Yasin) (Bonus)
15. Mekka (med Yasin) (Bonus)

Ladda hem Cedd & Jeff – Fast i vår trakt Mixtape här

Forumtråd: [Audio] Cedd&Jeff – Fast i vår trakt Mixtejp!!

Läs mer: