Lyssna på Stadsbild volym 1

Stadsbild volym 1 är namnet på Matte Calistes nya EP. Matte har de senaste åren ägnat sig åt att producera musik åt bland annat Näääk, Kartellen, Houman, Maino och Jim Jones men det är som medlem i Fjärde Världen han har gjort sig känd i hiphopsvängen. På skivan hittar vi givetvis gamla radarpartnern Max Peezay men också  Alpis, Cedd & Jeff, Dani M, Jaqe, Lani Mo, Mohammed Ali, Pikanen Beats, Sebbe Staxx och Södra Sidan. 

För att lyssna, klicka er vidare till spotify.

Och bor ni Stockholm kan vi tipsa om att Fjärde Världen återförenas på scen på Strand, tisdagen den 12 juni. Samtidigt som Big Daddy Kane. Mer info.

Forum: [Audio] Matte Caliste - Stadsbild vol.1 m. södrasidan, sebbe, max peezay mfl.

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-05-11 16:19
Sa de inte igår att den skulle släppas nästa vecka?
Blev sjukt förvånad när jag skulle söka på Dani M och hittade den här.

Aja, hur som helst feeeeet är den iaf!
2012-05-12 17:20
blev också förvånad när en polare länkade igår på facebook.
vet inte om jag gillar beatsen riktigt men jag ska ge den några chanser till.
särskilt max peezays låt (som jag har längtat efter nytt material!) kändes lite skev på ett dåligt sätt när beatet är så putsat och han rappar så osnabbt. sista versen var bättre men ändå. kul att jaqe är med också!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Matte Caliste - Stadsbild vol.1 m. södrasidan, sebbe, max peezay mfl. för att kommentera!