Guldgruvan: Ny sektion!

Då var det återigen dags att införa en ny sektion på Whoa. Senaste nymodigheten här på Whoa var som ni säkerligen inte missat våra 2 battleforum där ni kan diskutera allt som har med battles att göra. Den här gången är det dags att lyfta fram klassisk svensk hiphop för gratis nedladdning. Musik som av någon anledning glömts bort och inte finns seedad på svenska torrentsidor, musik som du saknat efter din hårddiskkrasch eller som du inte ens visste att du ville ha eller ens visste fanns.

Varannan söndag är det tänkt att vi släpper en ny release. Allt från vinylsinglar, mixtapes till hela album. Det här gör vi för att Whoa värnar om historien och inte vill att  svensk hiphops kulturhistoria skall försvinna i döda länkar och slit-och-släng-hets.

Finns det någon skiva du saknar som du skulle vilja ha tag i? In i forumtråden och berätta vilka skivor du tycker bör släppas genom Whoa.

Forumtråd: Guldgruvan – Ny sektion

Läs mer: