Mohammed Ali – Vi & resten EP

I tisdags bloggade vi på Whoa om Mohammed Alis nya låt Ghettobarn del 2 som gästas av Ison & Fille. För bara några minuter sedan släpptes den utlovade EP:n Vi & resten via mohammedali.se.

EP:n är sjuspårig och kan streamas eller laddas ner helt gratis. Den som vill stötta svensk hiphop och betala ynka 36 kronor för släppet får dessutom två remixar på singeln Postkodsmiljonär, signerade Pikanen och Marcus Price.

Låtlista:

1. Hon & Jag
2. Ghettobarn del 2 (Feat. Ison & Fille)
3. Din son (Feat. Kristin Amparo)
4. Säger om mig (Feat. Allyawan)
5. Var du än är (Feat. Nachla Libre)
6. Drömmen va långt bort (Remix) (Feat. Stor)
7. Kvällens sista låt (Feat. Maysan)

Streama eller ladda ner via mohammedali.se genom att klicka här, stötta svensk hiphop genom att köpa albumet på iTunes här (det kostar inte mer än en falafel med halloumi).

Precis som albumet Vi släpps EP:n genom Bad Taste Records. Igår gästade duon radioprogrammet En kärleksattack på svensk hiphop, vilket man troligtvis kommer kunna lyssna på inom ett par timmar via den här länken.

Gå in på forumtråden nedan för att diskutera släppet, EP-släpp som fenomen och hur fett det är att höra Stor på årets mest välklippta beat.

Forum: [Audio] Mohammed Ali - Vi & Resten EP

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-11-18 13:20
Fy fan vad fett att vakna upp till en grå och trist fredagsmorgon!
Din son & Säger om mig tycker mos def var tyngst på EPn.
2011-11-18 15:40
Fy fan va denna helgen börjar bra! Om man vill supporta skiten men hatar allt som har med apple att göra, hur gör man då?
2011-11-18 17:48
Tänkt föreslå att köpa en tischa eller liknande, men de verkar inte ha någon merch till försäljning. Njut av gratis-EP:n helt enkelt och köp nästa fysiska album, om det kommer ett till!
2011-11-18 19:27
riktigt skönt digga "säger om mig" stenhårt :) bra jobbat!!
K9
2011-11-19 12:17
Oooh fyfan va tuuuungt!
2011-11-19 17:49
Sjukt! Min Lördag kan inte bli bättre:)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Mohammed Ali - Vi & Resten EP för att kommentera!