FRCTN-Store släpper kollektion av ASAP Rocky

Som många kanske vet så har rapparen ASAP Rocky blivit bokad till Göteborgsfestivalen Way Out West nu i sommar men vad många inte vet är att artisten varit med och gjort en klädkollektion tillsammans med BLVCK SCVLE. 

Nu har streetwear affären FRCTN-Store i Göteborg blivit en av få i Europa som fått privilegiet att sälja kläder från ovan nämnda kollektion och bjuder därmed in till mingel. Imorgon, 20:e april, kommer man kunna besöka butiken på Skanstorget 3 när kläderna lanseras. Samtidigt bjuds det även på förfriskningar och man kan väll anta att det blir allmänt härligt häng i lokalen också. Allting drar igång klockan 17:00 och fortsätter till 20:00 så har man chans är det bara glida förbi. Dom som inte huserar på bästkusten behöver dock inte oroa sig, om man vill ha tag på några av plaggen så släpps dom även i deras webbutik en timma senare, alltså 18:00, så se till att vara på tårna!

Vill man kolla in kollektionen gör man det bäst här! 

För mer info angående eventet kan man gå in på Facebook-eventet här.

Forum: 20/4 ASAP Rocky X Black Scale @ FRCTN STORE

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 20/4 ASAP Rocky X Black Scale @ FRCTN STORE för att kommentera!