Säsongspremiär för Kärleksattacken

Ametist Azordegan Sveriges Radio Metropol foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

På torsdag drar sjunde säsongen av En kärleksattack på svensk hiphop igång. Programmet sänds som vanligt i Stockholmskanalen Metropol 93,8 (och givetvis även på nätet) med Ametist Azordegan vid spakarna. Hus-Dj är Dj Black Moose. En nyhet för i år är att Kärleksattackens studio har flyttat till en helt ny lokal i Fryshuset där programmen kommer att direktsändas inför publik. Enligt Ametist kommer publiken vara en del av programmet snarare än passiva åskådare. Alla som vill sitta i publiken är välkomna till Fryshuset. Först till kvarn gäller.

Veckans gäster avslöjas varje måndag. Premiärgästen, som i skrivande stund ännu inte är avslöjad, vill tydligen rappa 30 minuter non stop för att ”få vissa att sluta rappa om dom inte gör det rätt”… Kaxigt värre. Vem det är får vi veta på måndag eftermiddag på Kärleksattackens Facebooksida.

Programmet sänds varje torsdag klockan 17-20 med repris lördagar klockan 15-18.
Om du är artist och vill få din musik spelad i Kärleksattacken skickar du ett mail med streaminglänk till [email protected].

Om du är en helt vanlig, dödlig människa men gillar att twittra och har drömt om att få vara med i radio kan du maila [email protected] för din chans att få vara gästtwittrare under programmets direktsändning.

Mer information om allt rörande En kärleksattack på svensk hiphop hittar du på:

https://sv-se.facebook.com/svenskhiphop

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?ProgramId=2842&grupp=3871

Läs mer: