Exklusiv mp3: Trainspotters – RUN UME (Hands Remix) feat. Sci-Fi

Trainspotters album Dirty North hade inte bara ett av 2010 års snyggaste omslag, det var också ett av de i särklass bättre släppen (som du fortfarande kan ladda hem gratis i vårt netplay-arkiv). Som om det inte räckte stod gruppen och deras Random Bastards även för en väldigt clean video till titelspåret Dirty North, med många vackra och sköna miljöer från norra Norrland.

Nu är duon aktuell här på Whoa igen med ett exklusivt bidrag, i form av en remix på spåret RUN UME från det tidigare nämnda albumet. En produktion signerad Hands där radarpartnern Sci-Fi dessutom passar på och gästar verbalt. I låten rappar Rewind och George Kaplan om sin hemstad Umeå medan Sci-Fi ger sin syn på sitt Stockholm.

Hands har, som många av er vet, hållit på länge med musiken. Den som följer den här bloggen känner bland annat igen honom från Guldgruvan (kolla in Basic Map Over A Dead Hands Pattern m.m. här!) men han har länge även hängt och samarbetat med Trainspotters, kolla exempelvis in Breakthrough 12″an från 2007.

Klicka här för att ladda ned låten

Relaterade länkar och information:
www.randombastards.com
twitter.com/randombastards
facebook.com/randombastards

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/02/29/exklusiv-mp3-trainspotters-run-ume-hands-remix-feat-sci-fi/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Trainspotters – RUN UME (Hands Remix) feat. Sci-Fi

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-03-01 8:30
Alltid kvalité.
2012-03-01 11:48
fett!
2012-03-02 21:19
Väldigt offtopic. Erk-man kickar en vers på svenska när dem besöker En Kärleksattak på Svenska, över ett sinnes beat. Jag frågade vart låten skulle släppas och fick svaret att den kommer på "Davr &? Trainspotters - TBA EP".

Vart blir detta av ?

Skit fet låt för övrigt.
2012-03-02 21:25
Hands är galen

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Trainspotters – RUN UME (Hands Remix) feat. Sci-Fi för att kommentera!