Trainspotters – Fan First

Yes I’m A Fan First – Trainspotters från Umeå bjuder på en sommaranthem för alla de som verkligen gillar hiphop, hämtad direkt från Ametists (Sveriges Radios ”En kärleksattack på svensk hiphop”), The Salazar Brothers (Redline) och Bonnier Amigos kommande samlingsskiva: Evolution (med release i september och följande Sverigeturné).

Academics levererar ett syntigt beat med en vibe av Kalifornien medan Chefen scratchar upp Joell Ortiz, Guilty Simpson och Trainspotters egna Rewind på klassiskt östkustmanér via 1210orna. Tillsammans med George Kaplan rappas det snyggt om att gruppen är fans i första hand, trots artisteri. Det är inget annat än handen i luften längst fram på klubbar och festivaler med kompisar och en videokamera. Istället för dissar, ytlighet och bakåtsträvande, varför inte lyfta fram det man diggar? Känslan man vill åt är likvärdig – vare sig man står på scenen eller i publiken!

Håll även utkik efter den kommande musikvideon till låten. Regissören och producenten David Sandberg arbetar just nu med färdigställandet och den beräknas att släppas i mitten av juli via Random Bastards TV. Nya t-shirts landar även i Random Bastards webshop inom kort, fler turnéer är inbokade och i augusti släpps även Trainspotters sedan länge framemotsedda debutalbum Dirty North via oss på Whoa.nu!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/06/24/trainspotters-fan-first/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://trainspotters.se
http://evolutionhiphop.se
http://randombastards.com
http://soundcloud.com/randombastards

Forumtråd: [Veckans MP3] Trainspotters – Fan First

Läs mer: