Timbuktu gäst i torsdagens program av En kärleksattack på svensk hiphop

Efter grammisvinsten gästar Timbuktu En kärleksattack på svensk hiphop i Metropol 93,8/Sveriges Radio.

Programmet firar och Timbuktu tar det tillbaka till absoluta kärnan av hans artisteri, rap. Timbuktu kommer att rappa verser live på fina klassiska hiphopbeats som spelas av bandet The Royal Nelson Orchestra i studion.

Dessutom kommer Claes Uggla förbi, mannen som kallas ”svensk hiphops-arkivarie” har med sig en outgiven, svensk-hiphop-raritet som han spelar. Det är premiär för programmets ena hus-dj Pure P och Ametist presenterar vinnarbidraget i raptävlingen Redline Workshop dessutom en fet överraskning.

När: Torsdag klockan 18-20.

Var: Metropol 93,8, Sveriges Radio

Lyssna via 93,8 (Sthlm) eller via ”Lyssna Direkt”-knappen på hemsidan: sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2842&grupp=3871

Facebook: www.facebook.com/svenskhiphop

Twitter: twitter.com/Karleksattacken

Läs mer: