Nu är det jul igen!

Det är svårt att undgå det även om man försöker. Julen kommer samma tid varje år vare sig man vill eller inte. Men även om man inte är särskilt troende så är det svårt att inte uppskatta denna årstid. Städerna fylls med julpynt, fönstren tänds upp av stjärnor och adventstakar, julmarknaden intar våra gator och allt känns lite ljusare efter en lång och mörk höst . Men alla njuter inte av denna årstid utan väljer att stressa igenom den och missar det viktigaste av allt, musiken såklart! Här kommer några guldkorn ni inte får missa!

Vill man ge sig själv en tidig julklapp tycker jag att man ska tanka hem Smif N Wessun & Cookin Souls senaste mixtape Stockin Suffer Hood Xmas.
Mixtapet innehåller hela 12 spår och kan laddas ned helt gratis genom att klicka här.

Man kan inte skriva ett inlägg om jullåtar utan att dela med sig av två svenska klassiker i form av Just D – Jul Igen och Smutsiga Hundar – Smutsig Jul.

En svensk blivande klassiker kan mycket väl vara Marcus Price senast bidrag till jullåtarna: Doppa som fan, som finns för lyssning på Spotify.

En amerikansk klassiker man absolut inte får missa är Eazy Es mästerverk från 1992 …

… och Run DMCs dito från -87:


Och får man inte dom julklapparna man önskat sig kan man alltid slå på följande låt för att göra sig ovän med familjen.

Jag hoppas att glöggen smakar, att julmaten mättar och att alla får en fantastisk god jul. Glöm inte att rekommendera eran favoritjullåt i forumet!

Forum: [Whoa rekommenderar] Nu är det jul igen!

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-12-22 11:10
Saknar både den bästa amerikanska och den bästa svenska jullåten i den här artikeln, även om det inte var nån "topplista" iofs:2011-12-23 14:48


All I want for Christmas is Big L to be alive
2011-12-24 2:16

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Whoa rekommenderar] Nu är det jul igen! för att kommentera!