God Jul önskar Whoa-crew!

Nu är det bevisat, Jay-Z ÄR jultomten!Veckorna har sprungit på och nu är det helt plötsligt julafton igen. Härligt! Precis som många andra firar de flesta av oss som driver Whoa denna högtid tillsammans med släkt och vänner, vilket naturligtvis innebär att mycket på sidan kommer att gå på halvfart nu för en tid framöver.

Men frukta ej! Inom kort kommer vår egen summering över året som gått och den 1:a januari publiceras den efterlängtade listan över ”Svenska hiphopsläpp 2010″. Till vänster (på startsidan) kan ni även ta del av en ny veckans mp3 och innan nyår kan vi utlova ännu en fet, exklusiv netplay.

I väntan på tomten rekommenderas förra årets julspecial över de tio bästa jullåtarna genom tiderna! Kolla in den nedan!

Klicka här för att komma till 2008 års julspecial

God jul och gott nytt år! /Webmasters, admins och mods

Forumtråd: God Jul önskar Whoa-Crew!

Läs mer: