Lazee har släppt nytt mixtape med DJ Large

I förra veckan läckte Lazees Ty Fyffe-producerade banger The Way You Move och i söndags kväll kunde alla som var på The Game-konserten på Göta Källare i Stockholm (och därefter alla andra på Youtube) se en taggad Lazee hoppa upp på scenen, ta micken och imponera ordentligt på The Game och hans crew (se klippet här: http://youtu.be/c1LJe_j9pIk).

19/12 släpptes Lazees och DJ Larges mixtape One Way Ticket. Ännu ett tecken på att Lazee tänker fortsätta på den inslagna vägen med ett hårdare och mer streetigt sound som han påbörjade med senaste albumet Supposed To Happen. Förutom svenska producenter som The Mood, DJ Large, Collén, Gameboii och Ishi har Lazee på One Way Ticket-mixtapet också fått beats från en del amerikaner, förutom tidigare nämnda Ty Fyffe, bland annat från Fabolous in-house producent Reefa. På micken hittar man förutom Lazee själv även brittiska soulsångerskan Marsha Ambrosius (tidigare i duon Floetry och med samarbeten med Styles P, Nas och The Game bakom sig), rapparna Headz (från svenska old school-gruppen Sons Of Soul) och Villain (från brittiska SAS Eurogang, tidigare Dip Sets engelska avdelning). One Way Ticket innehåller också en något oväntad tolkning av Ace Of Base All That She Wants. producerad av amerikanska duon Goodwill & MGI.
Ladda ner skivan här: www.lazeeonline.com

Läs mer: