Exklusiv mp3 med skivaktuella Lazee

Lazee och 2Stripes Music bjuder idag alla Whoa-besökare på låten Back to the Money, en helt Whoa-exklusiv mp3, för gratis nedladdning. Den gästas av Tyron Carter som lägger sina rader på franska. För produktionen står Ren Hook.

I våras släppte Lazee sin första singel, Rock Away, som blev mycket väl mottagen och seglade upp högt på diverse topplistor. Några månader senare kom andra singeln Hold On tillsammans med svenska bandet Neverstore, och nu på onsdag 27 augusti är det dags för debutalbumet Setting Standards att en gång för alla presentera Lazee för Sverige och världen. Lazee har tillsammans med Ishi tagit fram ett album med många olika musikaliska influenser och bland gästartisterna finns bland andra Million Stylez, Fred Durst från Limp Bizkit och rapparen Loon.

Lyssna på Back to the Money:

Direktlänk för nedladdning

Lazee på MySpace

Forumtråd: Lazee & Tyron Carter – Back to the Money

Läs mer: