Nytt med Mofeta & Jerre, Byn Clicken, Lazee och Danjah

Under tiden vi väntar på Mofeta & Jerres redan hypade fullängdare Bomben, som planeras släppas i september, kommer nu nästa video till en låt från samma album. Sitter som en smäck heter låten och videon är gjord i samarbete med Mats Barrett och Carl-Johan Sevedag från Gorillala, som nog en del känner igen från Ismens Alla gillar brudar.

Byn Clicken från Rinkeby i Stockholm har kickat i snart åtta år nu, länge som en trio men numera som en en duo, sedan en viss Martin Mutumba (då känd som M9) var tvungen att lägga micken på hyllan till förmån för sin fotbollskarriär i AIK. Trots manfall är man nu starkare än någonsin och det visar Jink och Mahan inte minst med nya låten Vår värld som släpptes hos mybestfriendismygrind.com under förmiddagen.

Lazee jobbar just nu hårt för att marknadsföra sig på den internationella scenen och kan t.ex. höras både här och var på radion i England. Inom en överskådlig framtid är ett släpp på väg att se dagens ljus och en försmak i form utav nya låten Baby från kommande mixtapet 1class5star vol.2 är redan här!

Direktlänk till Lazee – BabyDanjah

En artist vars karriärskurva pekar spikrakt uppåt är Danjahs. Han har figurerat som gästartist under den senaste tiden på bland annat Stors Nya skolans ledare och Mohammed Alis Processen samt turnerat med Lazee och Million Stylez. Tidigare under året släpptes hyllade My Love och innan nästa officiella singel, Burning Love, släpps nu också streetsingeln It’s Only.

Direktlänk till Danjah – It’s Only

Forumtrådar:
(Audio / Video) Mofeta & Jerre – Sitter Som En Smäck
[Audio] Byn Clicken – Vår Värld
(Audio) Lazee – Baby
(Audio) Danjah – It’s Only

 

Läs mer: