Lite lugnare på Whoa under sommartid

Som ni säkert har märkt är det lite lugnt på Whoa (både bland er användare och i redaktionen) just nu. Det är för att många helt enkelt har semester eller att under sommartid kanske väljer att sitta vid datorerna lite mindre. Men det planeras redan för hösten och många funktioner är på gång och många texter skall skrivas. Så tills dess tycker jag ni skall passa på att ta igen all fet hiphop alla podcasts, svtplay-program etcetera som ni helt enkelt inte hunnit med under första halvan av året. Det har som ni säkert lagt märke till varit ett riktigt hektiskt svenskt hiphopår än så länge och resten av året ligger inte heller på latsidan som det ser ut.

Har ni tips om nyheter, har ni släppt en ny skiva, vill skriva för Whoa eller helt enkelt berätta något som är relevant för svensk hiphop så är det bara att maila: [email protected] i vanlig ordning.

Vi är tillbaka i full effekt en bit in på augusti.

Läs mer: