Nytt forum i svensk hiphop – request / önska!

Vad önskar du dig? Vissa kanske önskar sig högre lön, bättre arbetstider, en partner eller ett förstahandskontrakt medan andra önskar något helt annat. Som att Mics of Fury skall göra comeback, att Kashal-Tee skall varit mer produktiv, att Blues skall släppa sin efterlängtade uppföljare eller att The Latin Kings skall släppa den än så länge osläppta videon till Botkyrka stylee eller att D6AA skall återförenas. Vad hände förresten med Alexslappet?

Samtidigt som det också är mycket glädje med det nya forumet är det också viktigt att vi alla lyckas hålla en god och bra nivå i det och undviker att piratkopierat material sprids i trådarna, då Whoa alltid respekterar upphovsrätten och inte vill stöta sig med artister och bolag. Så respektera artisters upphovsrätt. Men utan att vara för negativ. Tänk vad mycket grym gratismusik det finns där ute på webben. Vi har redan samlat 40 fullgoda releaser i vårt Guldgruvan-arkiv och mer kommer det att bli varannan söndag under hela året. Eller för att inte glömma alla våra veckans mp3or eller aktuella mp3or som vi droppat genom åren. Kanske sitter du inne på gamla Streetzone eller Svenskunderjord.com mp3or? Eller varför inte alla dessa artister som du sett battla eller dissa varandra på Whoa här genom åren? Det finns också mängder av artister och sidor som släppt bra gratismusik genom årenvia webbservrar som idag har lagt ner eller som består av döda länkar. Hjälp till att hålla dessa releaser och svensk hiphophistoria vid liv!

Så gå direkt in till vårt nya Request / Önska-forum och sök dig lite svensk hiphophistoria. Men se till att läsa reglerna i stickyn först så att du har koll på vad som gäller för forumet.

 

Läs mer: