Världspremiär: Budji – Sjukt kallt (inte bjuden)

 

Budji är tillbaka igen, nu med singeln/videon Sjukt kallt (inte bjuden). Den bittra ironin klingar djupt när Joakim ”Budji” Buddee bankar på porten för att få komma in i värmen. Låten är skriven och proddad av artisten själv och mixad tillsammans med Maxe Axelsson i Pama Studios.

Sedan släppet Dagen då jag drar iväg (våren 2010) har Budji haft fullt upp med bland annat en hel drös med gig på skolor runt om i Blekinge tillsammans med showen Beat Vs Groove och låtskrivar/produktionsjobb för förlaget In Position och Pama Records. Till sommaren kommer albumet Eldsjälar och bananskal och även en hel del chanser att få se Budji live tillsammans med hans medmusikanter.

Klicka här för att ladda ned låten

Relaterade länkar och information:
www.budji.se
www.facebook.com/budjionline

Forumtråd: [Video] Whoa presenterar: Budji – Sjukt kallt (inte bjuden)

Läs mer: