ARiiSE – NEW EUROPE – The Mixtape

Gruppen ARiiSE består av dancehallartisten Zoro och hiphopartisten Nicolas L. Duon har varit aktiva som soloartister sedan mitten av 90-talet och släppt ett par soloplattor samt varit med på otaliga släpp genom åren. Ni som hängt med länge på Whoa minns förmodligen t.ex. Nicolas Ls populära låt Blind Man, som släpptes som veckans mp3 sommaren 2005. ARiiSE spelade in låtar redan 2003 men först nu kommer gruppen ut med sitt första officiella släpp – NEW EUROPE – The Mixtape – i samarbete med DJ Juan Havana, till vardags medlem i gruppen Advance Patrol.

Mixtapet släpps som en försmak av albumet som är planerat att släppas i vår, med namnet NEW EUROPE – The Album!. ARiiSE musik beskrivs som en hyllning till reggae, hiphop, dancehall och afrikansk musik vilket vi kommer att få ta del av inte minst på det kommande albumet som gästas av legendariska artister och producenter.

ARiiSE har fångat intresset även från andra sidan Atlanten av skivbolag såsom Universal Records och Warner Music som planerat besök till Sverige. Då ARiiSE har solokarriärer vid sidan av samarbetet är det dock oklart hur framtiden kommer att se ut. Oavsett hur det släpps så är det efter NEW EUROPE – The Mixtape ingen tvekan om att det kommer mer från ARiiSE!

Ladda hem NEW EUROPE – The Mixtape, med gäster som The Last Poets, Dead Prez och Promoe, exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. New Europe (Intro)
02. Scandinavian Cloud feat. The Last Poets
03. Live (Intro)
04. Live
05. Kukum (Intro)
06. Kukum (Teaser)
07. I’m A Man (Part 1)
08. Mama
09. Radio 99.1 (Skit)
10. Happy Song
11. MLK (Skit)
12. Revolution feat. Dead Prez
13. Warriors
14. I’m A Man (Part 2)
15. No Justice
16. Lion Paw feat. Promoe
17. Mama (Remix) feat. Soul Rebel
18. Bonus: New Europe – Jackin’ For Beats

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace/ariiseonline

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/01/10/ariise-new-europe-the-mixtape/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] ARiiSE – NEW EUROPE – The Mixtape

Läs mer: